
THEORIE & PRAKTIJK
Glutenvrij koken & bakken
Ontdek hoe (s)mak(k)elijk glutenvrij leven kan zijn !
Het aantal mensen met glutenintolerantie neemt sterk toe en er onzorgvuldig ermee omgaan leidt tot diverse gezondheidsklachten. Maar wat zijn
gluten ? En hoe kan je ze mijden ? Tijdens deze kooklessen gaan we dieper in op het onderwerp. Er wordt getoond welke voedingsmiddelen wel of geen gluten bevatten en waarop je moet letten bij de boodschappen. Tijdens de kookworkshop maken we talrijke glutenvrije gerechten. In een tweede kookles ga je o.l.v. biobakker Johan Weyens ook glutenvrij bakken. Je leert welke de alternatieven zijn om toch een lekker koekje of smeuïge cake te bereiden, steeds met natuurlijke zoetmiddelen. Daarnaast ontdek je het geheim van een smakelijk glutenvrij brood. Met deze lessen wordt het glutenvrije leven alvast (s)mak(k)elijker !
Deel I : theorie & glutenvrij koken
Deel II : glutenvrij bakken
Data & uur: data nog niet bekend
Prijs : 110 € voor de 2 lessen (lessen kunnen niet apart gevolgd worden)
Inbegrepen:
-
Maaltijd, 1x warme maaltijd en 1x soep-brood (glutenvrij) broodmaaltijd
-
Glutenvrij brood
-
Glutenvrij gebak
-
Drank
-
BTW
Lesgever: Sigrid Dewaele
Inschrijving: met vermelding van uw naam en telefoonnummer.
-
Via deze website onderaan bij 'inschrijven'
-
Per mail naar met vermelding van je naam en telefoonnummer.
-
Per telefoon naar Sigrid op 0478 740323
Betaling via storting op rekeningnummer BE13 0017 8587 0939 op naam van De Natuurkeuken met vermelding 'glutenvrij'.
Locatie: nog niet bekend